Добредојдовте во Виртуелната берза!

Виртуелната берза претставува игра на знаење преку која учесниците стекнуваат искуство од областа на тргувањето со хартии од вредност. Виртуелната берза претставува симулација на вистинското тргување на Македонската берза, бидејќи со виртуелни пари се купуваат и продаваат вистински хартии од вредност што се тргуваат на Македонската берза. Покрај едукативниот карактер, оваа игра има за цел кај секој учесник да стимулира остварување на најголем профит при тргувањето во виртуелниот берзански свет. Воедно, учесниците во играта имаат можност да го вреднуваат своето вистинско портфолио остварено од тргувањето на Македонската берза.
Пријавување
Корисник:  
Лозинка:  
 
Доколку не сте регистрирани!?
Регистрирај се
Моментални резултати
Име и презимеВредност на ХВ во портфолиоПреостанати средстваВредност на портфолио
Мими Гавриловска598.410,00284,00598.694,00
Kristina Blazeska588.554,00151,00588.705,00
Maja Todorovska586.409,0012.098,00598.507,00
Aleksandar Stojanovski585.465,00171,00585.636,00
Вики Стоилкова585.415,0080,00585.495,00
Mila Nanevska573.395,002,00573.397,00
Сара Ристовска570.744,0095,00570.839,00
Ѓорѓи Бошначки566.386,0062,00566.448,00
Ангела Ангелова557.684,0096,00557.780,00
Anita Andonova557.058,006,00557.064,00
Teodora Mavrova553.952,0069,00554.021,00
  Добитници    Губитници    Промет