Добредојдовте во Виртуелната берза!

Виртуелната берза претставува игра на знаење преку која учесниците стекнуваат искуство од областа на тргувањето со хартии од вредност. Виртуелната берза претставува симулација на вистинското тргување на Македонската берза, бидејќи со виртуелни пари се купуваат и продаваат вистински хартии од вредност што се тргуваат на Македонската берза. Покрај едукативниот карактер, оваа игра има за цел кај секој учесник да стимулира остварување на најголем профит при тргувањето во виртуелниот берзански свет. Воедно, учесниците во играта имаат можност да го вреднуваат своето вистинско портфолио остварено од тргувањето на Македонската берза.
Пријавување
Корисник:  
Лозинка:  
 
Доколку не сте регистрирани!?
Регистрирај се
Моментални резултати
Име и презимеВредност на ХВ во портфолиоПреостанати средстваВредност на портфолио
Aneta Tasova566,145.00636.00566,781.00
Александар Пешов551,480.008,314.00559,794.00
Nikola T539,358.00503.00539,861.00
Andrej Jordanoski539,302.00248.00539,550.00
Elena Stameska537,828.005,096.00542,924.00
Бојан Петровски537,252.00636.00537,888.00
Мими Гавриловска536,005.00284.00536,289.00
Христијан Насевски534,932.001,513.00536,445.00
Сара Ристовска532,044.0095.00532,139.00
Oliver Indov531,145.001,676.00532,821.00
Тоше Маневски530,083.001,423.00531,506.00
  Winners    Losers    Turnover  
  More Data     2/21/2019