Добредојдовте во Виртуелната берза!

Виртуелната берза претставува игра на знаење преку која учесниците стекнуваат искуство од областа на тргувањето со хартии од вредност. Виртуелната берза претставува симулација на вистинското тргување на Македонската берза, бидејќи со виртуелни пари се купуваат и продаваат вистински хартии од вредност што се тргуваат на Македонската берза. Покрај едукативниот карактер, оваа игра има за цел кај секој учесник да стимулира остварување на најголем профит при тргувањето во виртуелниот берзански свет. Воедно, учесниците во играта имаат можност да го вреднуваат своето вистинско портфолио остварено од тргувањето на Македонската берза.
Пријавување
Корисник:  
Лозинка:  
 
Доколку не сте регистрирани!?
Регистрирај се
Моментални резултати
Име и презимеВредност на ХВ во портфолиоПреостанати средстваВредност на портфолио
Мими Гавриловска587.825,00284,00588.109,00
Maja Todorovska584.386,0014.260,00598.646,00
Kristina Blazeska584.097,00151,00584.248,00
Aleksandar Stojanovski581.309,00171,00581.480,00
Вики Стоилкова577.813,0080,00577.893,00
Сара Ристовска563.111,0095,00563.206,00
Mila Nanevska561.496,002,00561.498,00
Ангела Ангелова554.909,0096,00555.005,00
Anita Andonova552.954,006,00552.960,00
Зуица Милчева549.269,0033,00549.302,00
Teodora Mavrova548.410,0069,00548.479,00
  Добитници    Губитници    Промет