Добредојдовте во Виртуелната берза!

Виртуелната берза претставува игра на знаење преку која учесниците стекнуваат искуство од областа на тргувањето со хартии од вредност. Виртуелната берза претставува симулација на вистинското тргување на Македонската берза, бидејќи со виртуелни пари се купуваат и продаваат вистински хартии од вредност што се тргуваат на Македонската берза. Покрај едукативниот карактер, оваа игра има за цел кај секој учесник да стимулира остварување на најголем профит при тргувањето во виртуелниот берзански свет. Воедно, учесниците во играта имаат можност да го вреднуваат своето вистинско портфолио остварено од тргувањето на Македонската берза.
Пријавување
Корисник:  
Лозинка:  
 
Доколку не сте регистрирани!?
Регистрирај се
Моментални резултати
Име и презимеВредност на ХВ во портфолиоПреостанати средстваВредност на портфолио
Nikola T504,402.003,892.00508,294.00
Христијан Насевски502,276.0074.00502,350.00
Александар Пешов501,200.008,314.00509,514.00
Катеринам Шулеска497,605.0066.00497,671.00
Мими Гавриловска497,250.00284.00497,534.00
Aneta Tasova494,239.0052.00494,291.00
Z K493,038.005,218.00498,256.00
Спасе Велјанов492,230.00628.00492,858.00
Пеша Наумоска492,000.00742.00492,742.00
Дарко Црвенковски489,645.00275.00489,920.00
Сара Ристовска488,728.0095.00488,823.00
  Winners    Losers    Turnover  
  More Data     12/18/2018